18.8.13

Auta Colorian kehittämisessä ja ylläpidossa

Jos Coloria-sivustosta on ollut Sinulle apua tai hupia, kirjoita suosittelu Colorialle!

Apurahahaut lähestyvät ja ajatuksenani on laittaa muutama hakemus myös Colorian uusimista ja ylläpitoa varten. Virallisten suositusten lisäksi olisi hienoa laittaa hakemuksen liitteeksi myös todellisia kokemuksia Colorian hyötykäytöstä - tai hupikäytöstä. Jos siis olet käyttänyt Coloriaa tai sen sisarsivua Coloriastoa opetuksessa, oppimisessa, työssä, tutkimisessa tai jotenkin vain hyödyksi, niin kirjoita siitä muutama lause: mitä, missä, milloin, kuka, kenelle, miksi. Lyhyet lauseen parin palautteet riittävät, mutta jos runosuoni laukkaa, niin tottakai vastaanotan myös pidempiä tuotoksia.

Voit laittaa viestin suoraan sähköpostiini paivi.hintsanen(a)coloria.net tai mikäli haluat toimia anonyymisti (tai muuten vaan tykkäät lomakkeista), käytä Colorian palaute-sivua, josta lähetetyt viestit tulevat sähköpostiini. Nimellä lähetetyillä viestellä on enemmän painoarvoa, mutta otan kaikki kiitollisina vastaan.

Listaan palautteet / suosittelut tulevien Coloriaan liittyvien apurahahakemusten liitteeksi - muuhun niitä en käytä.


----

Apurahaa aion hakea Colorian ylläpitokuluihin sekä Coloria-sivuston visuaaliseen ja tekniseen uusimiseen. Sivusto on tällä hetkellä niin laaja, etten kovin helposti löydä sen täysvaltaiselle remontille aikaa omien töitteni väliltä - enkä halua jättää sitä rappeutumaankaan. En myöskään halua pääsivustolle mainoksia enkä ole missään välissä ajatellutkaan sivuston laittamista maksulliseksi - enkä sitä tulevaisuudessakaan tule tekemään. Tärkeää kuitenkin olisi saada sivustosta helpommin luettava ja laittaa enemmän kuvia sivuille.

Kiitos jo tässä vaiheessa teille kaikille, suosittelijoille, lukijoille, avustajille ja kannustajille!

Ei kommentteja: